Suunnitteluinsinööri/akustiikko (JTK Power Oy)

JTK Power on pääasiassa äänenvaimentimien suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut keskiraskas konepaja. Muita tukijalkojamme ovat vaativien materiaalien koneistaminen, katalysaattorien runkorakenteiden ja väestönsuojatarvikkeiden valmistaminen. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Vöyrillä, noin 35 km Vaasasta koilliseen. Lisäksi meillä on valmistava konepaja myös Suzhoussa, Kiinassa.

Lisätietoa osoitteesta www.jtk-power.fi

Etsimme joukkoomme suunnitteluinsinööriä/ akustikkoa.

 Työtehtäviisi kuuluu hitsattavien teräsrakenteiden suunnittelu ja valmistuspiirustusten luominen yhdessä muun teknisen dokumentoinnin kanssa.

Toivomme, että sinulla on työkokemusta metalli- tai rakennusalalta.

Edellytämme mekaniikan, koneenrakennuksen tai rakennusalan insinööri- tai diplomi-insinööriopintojen suorittamista, Office – tuoteperheen ohjelmien perusosaamisen ja 2D/ 3D CAD –suunnitteluohjelmien hyvää hallintaa. Akustiikan, virtaus- ja mittaustekniikan osaaminen katsotaan eduksi jolloin työnkuva voi olla monipuolisempi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden itsensä kehittämiseen vakavaraisessa yrityksessä. Arvostamme käytännönläheistä, innostavaa ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja vapaamuotoinen hakemus viimeistään 28.02.2017 osoitteeseen:

jouni.hartikainen@jtk-power.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa JTK Power Oy:n Kehityspäällikkö Jouni Hartikainen, puh 050-5900803, jouni.hartikainen@jtk-power.fi .