Ohjeet esityksistä

Esitelmöijät

Esitelmän pituus on 15 minuuttia + 5 min aikaa kysymyksille. Sessiosi puheenjohtaja ilmoittaa, kun esitelmästä on jäljellä 5 min ja 1 min. Esitelmätilassa (auditorio) on videotykki, tietokone, ja äänentoisto.

Lataathan oman esitelmäsi Auditorion koneelle ennen oman sessiosi alkua! Näin pysymme aikataulussa. Suosittelemme, että käytät Auditorion konetta, jotta pääsemme ohjelmassa jouhevasti eteenpäin. Toki jos sinulla on demoja tms., jotka vaativat oman koneen niin silloin luonnollisesti käytät omaa konetta.

Posterinpitäjät

Posterit voi pystyttää torstaina lounaan jälkeen Korpilammen yökerhon tilaan. Paikka on sama, missä on kahvit ja yritysten ständit. Posterialustoina toimivat fläppitaulut, joihin mahtuu ainakin A0-kokoinen posteri (pystyssä).

Jokainen posteripitäjä saa 1 min esitellä posteriaan postereiden esitystilassa ennen varsinaista posterikierrosta ja bankettia. Valmistele sitä varten lyhyt puhe, jonka voit esittää posterillasi langattoman mikrofonin kanssa. Puheessa kannattaa kertoa, miksi juuri oma posteri on kiinnostava, ja miksi kannattaisi tulla kuulemaan lisää.

Posterit tulee kerätä pois perjantaina.